- Skaparglädje och samvaro -


Fot och handavtryck baby

handavtryck babyPå Pick-n-Paint är det enkelt att skapa sina egna ovärderliga minnesförmål i keramik med barnens handavtryck baby eller fotavtryck. Färgerna vi använder är givetvis giftfria och lätta att tvätta bort från händer och fötter tack vare att de är vattenbaserade. Vi hjälper gärna till med både tips och praktisk hjälp med att göra avtrycket. Du kan välja helt fritt ur vårt stora sortiment av keramik när du skall göra dina avtryck, Du kan se några exempel här men det finns mycket mer att välja på.

Milou 6 månaderKan du tänka dig en mer välkommen present till nyblivna mor- eller farföräldrar än en minnestallrik med barnbarnets fotavtryck eller handavtryck på. Visst skulle din egen måndagmorgon på jobbet vara lite mer välkomnande om morgonkaffet dracks ur en kopp med minstingens fotavtryck på

Ta med dig hela föräldragruppen och gör en utflykt hit, vi finns i hjärtat av Göteborg i mysiga Linnestaden. Här är gott om plats för barnvagnar och äldre syskon och vi gör gott kaffe. Under veckan brukar det vara lugnare än på helgerna så det kan ju vara bra att tänka på när ni planerar ert besök. Ring gärna och boka plats om ni är många som kommer.

handavtryck baby

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt.
Tel 031-141482 (Där svarar vi onsdag till söndag från kl 11)
malin@picknpaint.se


Öppettider
Mån Stängt
Tis-Tors 11-20 (19*)
Fre 11-18 (17*)
Lör-Sön 10-18 (17*)

* Vi stänger 1 tim. tidigare om vi ej har några kunder då

Copyright © 2007 - 2015 Pick-n-Paint