- Skaparglädje och samvaro -


Barnkalas i Göteborg

Barnkalas i GöteborgPlanerar du ett barnkalas i Göteborg för barn som gillar att måla och pyssla? Då har vi säkert något som du gillar.
Vi har flera olika kalaspaket att välja mellan så det finns säkert något som passar för just er, du kan läsa mer om dem här nedanför.

För all kalasen gäller att de måste bokas i förväg, vi har inget minimiantal och maxantalet varierar lite för olika varianter. Vi förbereder och dekorerar era platser innan ni kommer och vår personal ger alltid en introduktion till barnen och hjälper sedan till när det behövs. Konstverken lämnas kvar hos oss för bränning och kan hämtas 7 dagar senare, då är de inpackade och namnmärkt så det är lätt för er att lämna rätt sak till respektive gäst.
I alla våra kalastyper ingår också allt ni behöver för att äta medhavd tårta eller glass.

Keramikmålning – Lilla kalaset
Barnen får måla varsitt fint keramikföremål som sedan glaseras och bränns. Urvalet är stort med en blandning av mindre figurer och bruksföremål.
Detta kalas kostar 170 kronor per barn och passar barn mellan 8-12 år. Maxantal är 12 st, gärna färre för barn i 8-9-års åldern , detta för att alla våra kunder i olika åldrar skall trivas hos oss. Beräkna två timmar för yngre barn (8-9 år) och en halv timme extra för de lite äldre. På de tiden hinner ni även med att fika, en Smakis (Kravmärkt Festis) per barn ingår i priset och ni tar själva med er det ni vill bjuda på i övrigt,
Vill du ordna ett större kalas så ring och prata med oss så ser vi om vi kan hitta en tid helt eller delvis utanför våra ordinarie öppettider som passar.

Keramikmålning – Stora kalaset
I denna variant har vi ändrat urvalet så att det innehåller lite större och vuxnare saker för att passa de lite äldre barnen. Urvalet består nu av skålar, större muggar och assietter samt några prydnadsföremål.
Detta barnkalas kostar 210 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 12 stycken och beräknad tid är 2,5 timme

Glasfusing – Smycken
Barnen får en yta som är 5 x 10 cm att göra smycken på, det brukar bli 2-3 stycken beroende på storlek. Efter bränning monterar vi halsbandshängen på 2 smycken. I urvalet av glas ingår vårt bassortiment plus en valfri bit dikroiskt glas (2,5 * 3 cm).
Detta barnkalas kostar 190 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 8 stycken och beräknad tid är 2 timmar.
Tillval: Öka på mängden smycken till det som får plats på 10×10 cm, en större bit dikroiskt glas (2,5 * 6 cm), vi monterar 4 hängen: pris 100 kr extra.

glasGlasfusing – Glastavla

Barnen får göra en glastavla 13*13 cm komplett med öglor för att hängas upp i tex ett fönster. I urvalet av glas ingår vårt bassortiment.
Detta barnkalas kostar 220 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 8 stycken och beräknad tid är 2 timmar.

Vill du veta mer eller boka? Kontakta oss direkt.
Ring 031-141482
Skicka e-post; malin@picknpaint.se
Eller fyll i formuläret nedan:

Kontaktperson (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Har du frågor om våra kalas så skriv de här alternativt be oss kontakta dig så vi kan pratas vid.

Vill du boka direkt så skriv vilken typ av kalas du vill boka och vilka tider du är intresserad av (ange gärna minst två olika alternativ på tider) så hör vi av oss. Notera att inget är bokat om du inte får ett bekräftelsemail av oss.

Hur gamla är barnen och ugnefär hur många tänker ni bjuda? (obligatoriskt)

Här hittar du våra fina inbjudningskort som du kan skriva ut hemma och använda när du bjuder in till barnkalas på Pick-n-Paint.

Stort tack för ett väldigt lyckat kalas i lördags!!! Det var så roligt att se 12 stycken 11 åringars ögon lysa när dom förstod vad dom skulle få göra och alla var helnöjda efteråt :) Vi kommer snart tillbaka!

Tina Rebas


Öppettider
Mån Stängt
Tis-Tors 11-20 (19*)
Fre 11-18 (17*)
Lör-Sön 10-18 (17*)

* Vi stänger 1 tim. tidigare om vi ej har några kunder då

Copyright © 2007 - 2015 Pick-n-Paint