MÅLA CANVAS

MÅLA CANVAS

Vi tycker det är roligt att kunna erbjuda våra kunder olika sätt att umgås över en pensel. Vi erbjuder bl.a. sk Social Artworking. Detta är ett sätt att lära sig måla med akrylfärger på en canvasduk efter instruktioner. Detta koncept gör att även en nybörjare och ovana konstnärer kan måla en fin tavla och njuta av aktiviteten.

Man väljer helt själv hur mycket man vill följa instruktionerna så utrymmet för konstnärlig frihet är väldigt stort men känner man sig osäker så kan man guidas steg för steg till färdigt resultat.

Vi  har ca 15 olika motiv med olika svårhetsgrad att välja på.

 I korthet går det till så här;

1. Du väljer vilket motiv du vill måla

2. Motivet kalkeras över på duken

3. Steg för steg beskrivning för val av färger, penslar och i vilken ordning motivet skall målas finns. Du väljer helt själv hur noga du vill följa det.

4. Tavlan tas med hem samma dag.

Canvasmålning finns nu att tillgå på vardagar (tisdag – fredag) i vår studio. Eftersom detta är mer utrymmeskrävande än keramikmålning så har vi inte möjlighet att erbjuda det på helger då det brukar vara mycket folk här.

Bokning i förväg krävs så vi har tid att förbereda era platser.

Tänk på att akrylfärger är lite svårare att få bort så ta på kläder som du inte är så rädd om. Vi har förkläden att låna men de täcker ju inte ärmarna.

Givetvis kan du även måla en tavla helt fritt utan några förbestämda motiv.

Det kostar 390 kronor med instruktör att måla en tavla som är 40×50 cm. Om ni är en grupp på minst 6 och max 15 st kostar det 290 kr om ni vill måla helt fritt.

Ingen studioavgift tillkommer men du måste bli klar med tavlan och ta hem den samma dag.

Vi kan  ta emot max 15 målare åt gången.