MÅLA CANVAS

MÅLA CANVAS

Variation är bra och vi tycker det är roligt att kunna erbjuda våra kunder olika sätt att umgås över en pensel. Under 2014 har vi testat vi nytt koncept som utvecklats i USA och kallas för Social Artworking. Tanken med konceptet som de har utvecklat är att även nybörjare och ovana konstnärer kan måla en fin tavla och njuta av aktiviteten.

Man väljer helt själv hur mycket man vill följa instruktionerna så utrymmet för konstnärlig frihet är väldigt stort men känner man sig osäker så kan man guidas steg för steg till färdigt resultat.

Vi kan i dagsläget erbjuda tre olika motiv men utbudet kommer att utökas allteftersom om intresse finns.

 I korthet går det till så här;

1. Du väljer vilket motiv du vill måla

2. Motivet kalkeras över på duken

3. Steg för steg beskrivning för val av färger, penslar och i vilken ordning motivet skall målas finns.Du väljer helt själv hur noga du vill följa det.

4. Tavlan tas med hem samma dag.

 Canvasmålning finns nu att tillgå på vardagar (tisdag – fredag) i vår studio. Eftersom detta är mer utrymmeskrävande är keramikmålning och glasfusing så har vi inte möjlighet att erbjuda det på helger då det brukar vara mycket folk här.

Bokning i förväg rekommenderas så vi har tid att förbereda era platser.

Tänk på att akrylfärger är lite svårare att få bort så ta på kläder som du inte är så rädd om. Vi har förkläden att låna men de täcker ju inte ärmarna.

Givetvis kan du även måla en tavla helt fritt utan några förbestämda motiv.

 Det kostar 390 kronor med instruktör att måla en tavla som är 40×50 cm.om ni är wn grupp på minst 6 och max 12 st kostar det 290 kr om ni vill måla helt fritt.

Ingen studioavgift tillkommer men du måste bli klar med tavlan och ta hem den samma dag.

Vi kan max ta emot 10 målare åt gången.