MÖHIPPA

MÖHIPPA

Ett besök på Pick-n-Paint i Linnéstaden är en mycket omtyckt aktivitet för en möhippa i Göteborg. Här kan ni genom att måla keramik eller arbeta med glasfusing skapa en bröllopsgåva till brudparet eller göra något fint till er själva. Vad ni än väljer att göra så blir det en avslappnad och kul aktivitet där alla är delaktiga.

KERAMIKMÅLNING

Vårt sortiment av keramikföremål är väldigt stort så det finns alldeles säkert något som ni tycker om i våra hyllor. Många möhippor väljer att göra en bröllopsgåva i form av en liten servis eller ett stort härligt fat där alla vänner målar sin del. Väljer ni att låta var och en måla något till sig själv så blir aktiviteten precis lika rolig ändå. Kostnaden styrs till stor del av vad ni väljer att måla så det kan passa nästan alla budgetar.

GLASFUSING

Väljer ni att arbeta med glas så kan ni välja mellan flera olika glasprojekt. Ni kan göra en uppsättning assietter till brudparet eller satsa på ett stort fat som ni all jobbar på tillsammans. Ett annat roligt projekt är att göra smycken, då kan det bli både till er själva och presenter till brudparet.

VAD KOSTAR DET? 

Kostnaden per person är endast 90 kr i studioavgift + kostnaden för den keramik eller glas man väljer att arbeta med. 

Kostnaden för glasfusing kan du läsa mer om här.

Om ni vill kan vi även ordna med en god lunch i studion innan ni drar vidare till nästa aktivitet. Vi erbjuder en god pastasallad (grekisk eller kyckling) med bröd och bordsvatten för 85 kr per person. Räkna med att ett besök hos oss tar ca 2-2,5 timmar, väljer ni att även äta lunch hos oss så får ni lägga på 30-45 minuter för det.

 

 ”Alla var supernöjda med möhippan hos er. Det var jättekul att alla kunde vara med och måla keramik, många av oss kommer säkert att komma hit igen.”

 Malin, arrangör av en möhippa