SVENSEXA

SVENSEXA

Vi vill se flera killar i studion, ett besök hos oss blir ett uppskattat och annorlunda aktivitet på en svensexa i Göteborg. Vi har väldigt många besök av härliga möhippor på Pick-n-Paint. De är väldigt olika till storlek, planeringsgrad och omfattning men det de har gemensamt är att de alla har väldigt roligt hos oss.

Under åren vi har funnits har det även vågat sig hit ett antal svensexor. Även de har varit väldigt nöjda med besöket som ju ofta var en större överraskning för deltagarna än för de som kommer med en möhippa.

Vi finns i centrala Göteborg, det är nära till många buss och spårvagnslinjer och vi har Slottskogen precis runt hörnet om ni vill kombinera med en aktivitet där.

Nu vill vi ha hit fler modiga killar i Göteborg som vågar tänja på gränserna och släppa loss kreativiteten i gänget.

Vi vill även dela med oss av lite kloka ord till dig som sitter och planerar en svensexa just nu: ”Tänk nytt och innovativt. Samma upplägg och innehåll som en annan bekants svensexa känns torftigt och oengagerat.” samt ”Svensexor rekommenderas starkt att planeras så att även brudgummen uppskattar evenemanget. Att arrangera förnedrande aktiviteter tillhör 80-talet och det tidiga 90-talet och de som fattat detta blir ofta mer utskrattade än brudgummen som de utsätter för sina genialiska idéer.”

Välj själva hur ni vill lägga upp besöket. En variant är att varje deltagare väljer ut något de tycker om och målar till sig själv. En annan möjlighet är att ni tillsammans målar ett fint och/eller kul minne av dagen i form av en servis eller ett stort fat. Brudgummen målar säkert gärna en present till sin blivande partner, kanske en elgitarr eller en motorcykel kan passa bra? Hur ni än väljer att göra så blir det en avslappnad och kul aktivitet där alla är delaktiga.

Kostnaden per person är endast 90 kr i studioavgift + kostnaden för den keramik man väljer att måla. Vi har föremål för alla, från 30 kr och upp. Ex. En kaffemugg för 125 kr.

Om ni vill kan vi även ordna med en god lunch i studion innan ni drar vidare till nästa aktivitet. Vi erbjuder en god pastasallad (grekisk eller kyckling) med bröd och bordsvatten för 85kr per person. Räkna med att ett besök hos oss tar ca 2 timmar, väljer ni att även äta lunch hos oss så får ni lägga på 30-45 minuter för det