BARNKALAS

BARNKALAS

Planerar du ett barnkalas i Göteborg för barn som gillar att måla och pyssla? Då har vi säkert något som du gillar.Vi har flera olika kalaspaket att välja mellan så det finns säkert något som passar för just er, du kan läsa mer om dem här nedanför.

 För alla kalasen gäller att de måste bokas i förväg, vi har inget minimiantal och maxantalet varierar lite för olika varianter. Vi förbereder  era platser innan ni kommer och vår personal ger alltid en introduktion till barnen och hjälper sedan till när det behövs. Konstverken lämnas kvar hos oss för bränning och kan hämtas 10-14 dagar senare, då är de inpackade och namnmärkta så det är lätt för er att lämna rätt sak till respektive gäst. I alla våra kalastyper ingår också allt ni behöver för att äta medhavd tårta eller glass.

 KERAMIKMÅLNING – LILLA KALASET

Barnen får måla varsitt fint keramikföremål som sedan glaseras och bränns. Urvalet är stort med en blandning av mindre figurer och bruksföremål.

Det lilla kalaset kostar 170 kronor per barn och passar barn mellan 8-12 år. Maxantal är 12 st, gärna färre för barn i 8-9-års åldern , detta för att alla våra kunder i olika åldrar skall trivas hos oss. Beräkna två timmar för yngre barn (8-9 år) och en halv timme extra för de lite äldre. På den tiden hinner ni även med att fika. Ni tar själva med er det ni vill bjuda på.

Vill du ordna ett större kalas så ring och prata med oss så ser vi om vi kan hitta en tid helt eller delvis utanför våra ordinarie öppettider som passar.

KERAMIKMÅLNING – STORA KALASET

I denna variant har vi ändrat urvalet så att det innehåller lite större och vuxnare saker för att passa de lite äldre barnen. Urvalet består nu av skålar, större muggar och assietter samt några prydnadsföremål.

Detta barnkalas kostar 210 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 12 stycken och beräknad tid är 2,5 timme

GLASFUSING – SMYCKEN

Barnen får en yta som är 5 x 10 cm att göra smycken på, det brukar bli 2-3 stycken beroende på storlek. Efter bränning monterar vi halsbandshängen på 2 smycken. I urvalet av glas ingår vårt bassortiment plus en valfri bit dikroiskt glas (2,5 * 3 cm).

Detta barnkalas kostar 225 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 8 stycken och beräknad tid är 2 timmar.

Tillval: Öka på mängden smycken till det som får plats på 10×10 cm, en större bit dikroiskt glas (2,5 * 6 cm), vi monterar 4 hängen: pris 100 kr extra.

GLASFUSING – GLASTAVLA

Barnen får göra en glastavla 13*13 cm komplett med öglor för att hängas upp i tex ett fönster. I urvalet av glas ingår vårt bassortiment.

Detta barnkalas kostar 225 kr per barn och passar barn mellan 11 – 16 år, maxantal 8 stycken och beräknad tid är 2 timmar.

INBJUDAN TILL BARNKALAS

Klicka på bilden nedan så kan du ladda hem en färdig inbjudan för ditt kalas som du kan trycka och dela ut.

Inbjudan_barnkalas

Inbjudan_barnkalas_glasfusing